lauantai 6. elokuuta 2011

Osa XII

Äiti teki kuitenkin jo yhden tarvikeostoksen ennen kuin sinun muuttosi onkaan varmistunut, vaikka oli aikomus oli toisenlainen. 50 prosentin alennuksella tätä masutuubia ei vaan pystynyt vastustamaan ja uskoisin, että tästä voi olla hyötyä ennen ja jälkeen raskaudenkin.
Ellos

Ylpeänä voin silti kertoa, että yhtään vauvanvaatetta tms. en ole vielä ostanut tai tilannut, vaikka parissa nettikaupassa niitä onkin jo ollut ostoskorissa. Älä huoli, tulet silti varmasti saamaan kaiken tarpeellisen ja jotain tarpeetontakin, kun sen aika koittaa. Luultavasti positiivisen raskaustestin jälkeen äippää ei pidättele enää mikään!

Edit. Otsikkoon oli livahtanut väärä kirjain.

2 kommenttia:

  1. Täydellinen hepuli on luvassa myös täällä, jos plussa joskus testiin supsahtaa. Nyt on pakko vielä vähän jarrutella. "Ikkunaostoksia" netissä voi kuitenkin aina tehdä, jos työt ei maistu.. Kiva on kuitenkin tuo sun hankkima masutuubi!

    VastaaPoista
  2. Hei Toiveikas!

    Toivotaan, että molemmat plussa vielä saadaan, että päästään todenteolla ostoksille! :) Masutuubista voin vielä laittaa lisää juttua, kun se Ellokselta saapuu ja pääsee käyttöön...

    VastaaPoista