perjantai 20. huhtikuuta 2012

Osa XCIII

Kääk, aika katoaa jonnekin! Edellisen kirjoituksen jälkeen koko murmeliperhe lähti äiskän vanhempien luokse pääsiäisen viettoon ja sen jälkeen äiti jäi vielä nauttimaan leppoisasta äitiysvapaan aloituksesta kotikonnuille muutamaksi päiväksi. Sitten äiti tulikin kotiin oma äiti mukanaan ja viime viikonloppu hujahti siinä. Tällä viikolla äiti ja isä ovat puolestaan jatkaneet remonttia tiiviiseen tahtiin ja toivottavasti paljon saadaan valmiiksi ennen sinun tuloa tälle puolella vatsanahkaa. :) Näiden parin viikon aikana olet saanut myös lisää joitain vaatteita ja tavaroita, joista äiskä yrittää ehtiä tehdä esittelyn ennen h-hetkeä... :P

Tiistaina olleesta "valmennuksesta" neuvolassa ei juurikaan ole kerrottavaa... Äiti ja iskä olivat ainoat paikallaolijat, joten saimme ihan yksityisopetusta! :D Joitain hyödyllisiä vinkkejä neuvolan täti kertoi mm. pukeutumisen ja kakkailun/puklailun normaaliuden osalta. Ehkä äiskä olisi toivonut vielä enemmänkin käytännön juttuja, mutta eiköhän ne tule sitten vastaan, kun sinä olet Poks syntynyt. Tänään onkin enää neljä viikkoa laskettuun aikaan! Äiskällä on sellainen kutina, ettet sinä ole sieltä masusta kovin etuajassa tulossa pois, mutta saas nähdä, mitä maanantaisella poliklinikkakäynnillä sanotaan. Jänskää myös kuulla, minkä kokoinen sinä tällä hetkellä olet!

2 kommenttia:

  1. Mä ootan kanssa jännityksellä synnytystapa-arviota, että saa tietää painoarvion kaverista, mulla se on vasta 7.5 niin vielä vähän aikaa saa jännäillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin niin ihanaa, kun kaikki on uutta ja ihmeellistä... :) Tsemppiä odotukseen!

      Poista