tiistai 15. marraskuuta 2011

Osa LIV

Kävi niin kuin äiti arvelikin: isukin sukulaiset olivat oikein mielissään kuullessaan sunnuntaina sinusta. Varsinkin tulevaa serkkuasi kantava täti oli innoissaan toisiaan lähellä olevista lasketuista ajoista. :) Uutiset eivät kuitenkaan loppuneet tähän, vaan tänään ovat perille menneet kutsut äidin ja isän tammikuussa oleviin häihin! Pääset sinäkin Poks sitten alttarille viikoilla 23+1.

Olet oleillut yksiössäsi oikein kiltisti ja äidiltä onkin jäänyt kirjaamatta oirelistat tänne, vaikka pikkuvihkoon onkin jotain raapusteltu. Loppuviikosta äiskä voisikin sitten kirjoittaa tänne koko kolmen viikon koonnin, vaikka mitään uutta ei olekaan ilmaantunut.

Hankinnat sinulle ovat olleet taas hetken jäissä, kun äiskä on yrittänyt keskittyä hää- ja remppa-asioiden hoitamiseen. Iskä sai kuitenkin isänpäivänä sinulta lahjan, joka varmasti pääsee käyttöön, sitten kun aika on:

Ruokalappu - Tikkunekku

4 kommenttia:

  1. Hauska tuo ruokalappu :) Ja paljon tsemppiä ja jaksamisia häävalmistelujen kanssa! Voi aivan tulee omat viime vuotiset talvihäät tässä mieleen ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia! Toivottavasti on tammikuussa paljon lunta ja sopivasti pakkasta. :)

    VastaaPoista
  3. toi ruokalappu on ihana:) Mä meinasin raskaana ollessani tilata samantapaisen, mutta en sitten saanut aikaiseksi..

    VastaaPoista
  4. Kiitos! Tuleva isäkin tykkäsi. :)

    VastaaPoista