torstai 22. joulukuuta 2011

Osa LXVI

Äiti on täydentänyt hieman lisää sinun vaatevarastoa alennusmyynneistä:

Potkupuku - Kärkkäinen 11,95 €

Helistinsukat - Prisma 2,06 €

Unipuku - Ellos 6,78 €

Bodyt - Ellos 7,18 €

Vaikka varsinkin sukat ovat "poikien väriset", ei sukupuoli ole äiskän ja iskän tiedossa, eikä sitä etukäteen aiotakaan kysyä. Äipän mielestä ns. poikien värejä on kuitenkin helpompi käyttää tytölläkin kuin tyttöjen värejä pojalla, joten sen vuoksi neutraalien sävyjen lisäksi välillä mukana on hieman sinistä yms.

6 kommenttia:

  1. Blogisi on aivan ihana <3
    Onnea raskauden johdosta ja hyvää joulua :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos hirmuisesti!! Ja iloista joulunaikaa myös sinulle. *<:)

    VastaaPoista
  3. Arvostan tota, että ette aio sukupuolta kysyä :) Itse haluaisin sitten joskus myös pystyä olla kysymättä, mutta luulen, että kumminkin joudun kysymään, kun en kestäisi jännitystä. Äitini on sitä mieltä, että mitä sitä turhaan kysymään, kun se on kuitenkin ihan sama kumpi tulee :) Ja itse olen samaa mieltä. Miten päädyitte olla kysymättä?

    VastaaPoista
  4. Meille oli jotenkin molemmille lähtökohtaisesti selvää, että sukupuolta ei kysytä, joten asiasta ei sen kummemmin ole keskusteltukaan. Ainut sananvaihto on tainnut mennä niin, että toinen kysyi, että eihän sukupuolta kysytä ja toinen sanoi, että ei kysytä. :D Toki värien suhteen olisi helpompaa, jos sukupuoli olisi tiedossa, mutta ehkä ne värit ei kuitenkaan ole se tärkein juttu tässä hommassa.. :P

    VastaaPoista
  5. Mekin menimme kihloihin 11.1.11 :)

    VastaaPoista