torstai 8. joulukuuta 2011

Osa LXI

Aika tuntuu viuhuvan ohi remontti- ym. puuhissa eikä äiti meinaa ehtiä kirjoitella tänne mitään! Ajatuksissa sinä olet Poks kyllä joka välissä; sitä ei tarvitse murehtia.

Tänään tuli postissa aika sinun seuraaviin kuvauksiin, jotka ovat 5.1.2012. Silloin on siis rakenneultra ja sinua tutkitaan vähän tarkemmin. Toivottavasti ensi vuoteen mennessä äippä oppii tuntemaan sinun potkusikin! Vielä kun ei äiti tajua, milloin sinä yrität monotella...

Myös edellisestä masukuvasta on vierähtänyt kaksi viikkoa ja eilen oli aika uuden otoksen. Näyttäisi siltä, että vaikka maha ei ole hirmuisesti kasvanut, niin se on noussut hieman ylöspäin. Laajennus jatkukoon!

1 kommentti:

  1. Hei!

    Ylläpidämme terveysportaalia osoitteessa http://www.terveyskeskus.fi . Haemme jatkuvasti Internetistä hyviä blogeja, joita haluamme suositella lukijoillemme. Blogit esitetään aiheen mukaisina linkkilistoina.
    Haluaisimme nyt lisätä palveluumme linkin sinun blogiisi. Blogiasi ei ole vielä laitettu esille, joten voisitko laittaa viestiä palvelumme Webmasterille, jos haluat että linkki blogiisi julkistetaan sivustollamme.

    Löydät em. osoitteesta sivun alareunasta Palaute-linkin, jonka kautta voit lähettää vastauksesi Webmasterillemme.

    Terveisin
    Terveyskeskus.fi:n Webmaster

    VastaaPoista