lauantai 3. syyskuuta 2011

Osa XVII

Äiti pääsi eilen takaisin kotiin ja isän syleilyyn, voi sitä onnea. :) Alapään ongelmien takia emme pysty sinulle enempää muuttoapua tällä hetkellä antaa, mutta äiskällä on sellainen pieni kutina, että olet saattanut jo muuttosi tehdä. Toivottavasti se tunne olisi totta! Oireet ovat kuitenkin jonkin verran vaihdelleet ja välillä laantuneetkin, joten liikaa ei äippä uskalla vielä luottaa; nappaile vaan reilusti siellä masussa Poks, jos siellä olet. :) Ainakin koko ensi viikko pitää kuitenkin vielä odottaa ennen kuin raskaustesti mahdollisesti kaivetaan laatikosta käyttöön...

6 kommenttia:

  1. Mitäs ongelmia alapäässä? Eikös juuri viime kierrossakin jokin haava sulla ollut? :( Kannattaisikohan mennä lääkärille..?

    VastaaPoista
  2. Samainen haava/ongelma siellä on edelleen... Olin juuri perjantaina lääkärissä ja sain hoitoneuvoja, kiitos huolenpidosta. :)

    VastaaPoista
  3. blogisi on ihanan erilainen kun muilla lasta yrittävillä :) hauskaa kun puhut tulevalle lapselle, etkä niinkään itsellesi. peukut pystys sinnekin!

    VastaaPoista
  4. Kiitos eve hurjasti! Piristit mieltäni :)

    VastaaPoista
  5. minkälaisia oireita sulla muuten oli nyt ennen kuin testin teit? :) mistä arvailit että olisit raskaan?

    VastaaPoista
  6. Tarkoitus on tehdä oireista ihan oman postauksensa lähiaikoina, mutta lyhykäisyydessään voisi sanoa, että tuntemukset mahassa: painetta, nappailuja ja "kipuilua". Mulla on herkkä masu eli olen tottunut kaikenlaisiin mahanvääntöihin, mutta nyt tuntui vaan jotenkin erilaiselta... :) Rinnoissa mulla ei ole ainakaan tähän mennessä ollut minkäänlaista arkuutta tms., vaikka se yleinen oire onkin.

    VastaaPoista