torstai 29. syyskuuta 2011

Osa XXXIV

Äiti aloittaa tänään Bio-Oilin avustuksella taistelun raskausarpia vastaan, joita sinä Poks saatat yksiön laajennuksella aiheuttaa. Raportti öljyn toimivuudesta tulee myöhemmin!

Bio-Oil - CheapSmells

5 kommenttia:

  1. Ei sun maha ala vielä kasvaa viikkoihin, eikä pelkoa arvistakaan siis ole. Yleensä suositellaan, että rasvaus aloitettaisiin 4. raskauskuulla. Itse olen kuudennella kuulla ja vasta nyt aloitin. Mahakin kun alkoi kasvaa vasta jokunen viikko sitten.

    VastaaPoista
  2. En ajatellutkaan, että maha vielä sinänsä kasvaisi, mutta ko. öljyn käyttöohjeissa suositellaan, että käyttö aloitetaan jo ensimmäisellä kolmanneksella. Olen melko laiska rasvaaja vartaloemulsioiden ym. suhteen, joten yritän tässä muodostaa jonkinlaista rutiinia tuon masun rasvaamisen suhteen, että en sitten huomaa loppuraskaudesta, että eipä ole tullut öljyttyä kuin kolme kertaa... :P Ja eipä siitä rasvaamisesta varmaankaan haittaa ole, vaikka aloittaisi jo ennen raskauttakin. :)

    VastaaPoista
  3. Juu, tuskinpa siitä haittaa on. :) Itsellä sama ongelma, että olen aika laiska rasvailun suhteen. Nytkin olen taas unohtanut parina päivänä... Toisaalta ainakaan vielä ei näy raskausarpia, vaikka mennään jo viikolla 26. :)

    VastaaPoista
  4. Hyvä juttu, että arvet eivät ole löytäneet kiusaksi. :) Epäilen, että omalla kohdallani arvet tulevat löytämään paikkansa, kun ennestäänkin "viivoja" jo löytyy, mutta varmasti raskaus on sen arvoista!

    VastaaPoista
  5. On mullakin niitä jo ennestään, joten tuskin täysin vältyn niiltä, vaikka tähän asti raskaus onkin ollut arveton. Mutta tosiaan, on raskaus (ja etenkin se palkintona syntyvä lapsi) sen ja paljon muunkin arvoista!

    VastaaPoista