perjantai 28. lokakuuta 2011

Osa L

21.(vk 10+0)-22.10. heikotusta aamupäivällä
23.10. oireeton
24.10. päänsärkyä ja heikotusta aamupäivällä
25.10. flunssaisuutta, alaselkäkipua
26.10. pientä nippailua alavatsassa
27.10. heikotusta aamupäivällä ja illalla

Heikotusta on ollut viikon mittaan vaihtelevasti ja eilen uutena ajankohtana oli ilta ennen nukkumaanmenoa. Ei tarvisi ottaa tavaksi. :) Flunssan oireitakin on ollut jonkin verran, mutta kunnolla se ei ole päälle tullut. Ehkä se on kuitenkin äiskän yleisvointiin hieman vaikuttanut, kun on ollut jotenkin vetämätön olo. Todella hyvillä mielin äiti kuitenkin sinua Poks kantelee eikä tämä oireiden listaaminen ole ollenkaan tarkoitettu valitukseksi; kunhan äiskä kirjailee tuntemuksiaan ylös, että voi niitä sitten myöhemmin muistella!

2 kommenttia:

  1. Kirjoitat kivasti tätä blogia, kuin päiväkirjaa. Itse pohdin pitkään kirjoitanko vain kirjaa itselleni, mutta tulin kuitenkin siihen tulokseen, että haluan jakaa tuntemuksiani muillekin, sillä olen vielä laiskempi kirjoittamaan paperille :) Tämän omanolojen kirjailun pistän kyllä korvan taakse ja toivottavasti pääsen itsekin näitä joskus julkaisemaan :)

    VastaaPoista
  2. Itse en etukäteen miettinyt, millä tyylillä tätä kirjoittelen, mutta kun ensimmäinen teksti syntyi Poksille puhuen, niin olen sitten sillä tyylillä jatkanut; kiva kuulla, että miellyttää. :) Ja toivottavasti tosiaan pääset pian itsekin kirjailemaan oireita ylös!

    VastaaPoista