torstai 27. lokakuuta 2011

Osa XLIX

Hyvin menneen ultran ansiosta äippä innostui taas pienen tauon jälkeen selailemaan vauvanvaatteita ja -tarvikkeita. Tikkunekulla on menossa kestovaippojen loppuunmyynti ja äiti innostuikin tilaamaan kolme taskuvaippaa, sillä kestoilua on tarkoitus ainakin kokeilla. Vielä äiskä ei ole aiheeseen kovin tarkasti ehtinyt perehtyä, mutta ehkä nämä pirteät vaipat saapuessaan innostavat lisää. Tämän värisiä taskuvaippoja on murmelitalouteen tulossa:

5 kommenttia:

  1. onpa ihanan näkösiä! :) Hattua nostan jos jaksat noita alkaa käyttämään ja pesemään! Mä en usko että itse jaksaisin, vaikka varmasti hyvää säästöä olis kukkarolle ja luonnolle.

    VastaaPoista
  2. Tämän hetken tuntuma on, että yritetään ainakin osaksi kestoilla eli kertiksiä voisi käyttää jos on jotain menoa yms. ettei olla kotona ja kotona sitten noilla kestoilla. Toki en yhtään osaa sanoa, mikä käytäntö tulee olemaan, mutta toki toivon, että kestoilu onnistuisi. :)

    VastaaPoista
  3. Oransseja fuzzeja kans tilasin L-koossa tuolta. Käytössä meillä on s-koon fuzzeja joista kyllä tykkään! :) Meillä kestoja käytetäänkin osana eli ei koko aikaa. Mulla on mottona että vähintään yksi vaippa päivässä säästettäisiin luontoa! EIkä tuo kestohomma oo oikeesti niin työlästä mitä monet luulee! :) Ainakaan allekirjoittaneen mielestä!

    VastaaPoista
  4. Niin ja tilasin myös tuon imse vimsen Aio:n, koska oon tykännyt. Sama vaippa S-koossa tulee äippäpakkauksessa joten oon päässyt testaan!

    VastaaPoista
  5. Kiva kuulla Enna, että fuzzit ovat toimineet! :) Etukäteen oikeastaan ainut juttu, mikä on mua mietityttänyt, on se pyykkäyksen määrä, kun en halua vajaita koneellisia pestä ja käsinpesu ei ole yhtään mun juttu. Mutta sitä pikkupyykkiä taitaa joka tapauksessa tulla niin paljon, että ei pyykin vähyydestä tarvi olla huolissaan... :D Tällä tietoa taidan ostella vain noita taskuvaippoja ja aio:ja; hyvä tietää, että imse vimse on ok!

    VastaaPoista