perjantai 28. lokakuuta 2011

Osa LI

Äiskä on nyt muutaman päivän ajan piikkimattoillut ja kokeillut josko siitä olisi apua selän ja hartioiden jännityksen laukaisemiseen. Varsinaista kipua niissä ei yleensä ole, mutta tuntemuksen ovat sellaiset, että ne olisi mukava saada "aukeamaan". OBH Nordican piikkimaton käyttöohjeissa ei mainittu, että raskaana olevat eivät saisi sitä käyttää, mutta pikaisen googlettelun tuloksissa piikkimattoa ei suositeltu ainakaan alkuraskauden aikana. Jos jollain lukijalla on kokemuksia/tietoa piikkimaton käytöstä raskausaikana, niin olisi mukava kuulla!


Äiti on kyllä käyttänyt tätä hyvin maltillisesti 10 minuuttia kerrallaan ja tuntuisi siltä, että kunnon rentoutuminen selällään on ainakin mielelle hyväksi, vaikka varsinaista tehoa selälle/hartioille ei olisikaan.

2 kommenttia:

  1. Sain toissa vuonna piikkimaton joululahjaksi, mutta valitettavasti en ole sitä pystynyt käyttämään. Jo muutaman makoiltuani minulla tulee niin levoton ja ylienerginen olo, että pakko nousta pois. Kiitos muuten vierailustasi blogissani, minäpä alan nyt lukea blogiasi :)

    VastaaPoista
  2. Mulla ei kyllä ole ongelmia tuon ylienergisyyden kanssa. :D Mutta enköhän uskalla tuota ainakin jossain määrin käyttää, kun eivät tuntemukset ainakaan sillä hullummaksi mene. :) Ja kiitos myös itsellesi; olet lisättynä lukulistalle! :)

    VastaaPoista