perjantai 14. lokakuuta 2011

Osa XLI

7.10. (vk 8+0) lähes oireeton
8.10. heikko olo välillä
9.10. närästystä illalla
10.10. melko oireeton
11.-13.10. oireeton tissejä lukuunottamatta

Oireet ovat yhdeksännen viikon aikana hävinneet lähes kokonaan, ainoastaan arat rinnat ja nännit muistuttelevat olemassaolostaan. Täytyy sanoa, että raskaus on tähän mennessä ollut hyvin helppo ja toki äippä toivoo sen yhtä auvoisana jatkuvan.

3 kommenttia:

  1. Ole onnellinen jos on helppoa! Itsellä oli sama juttu, jossain aikaisemmassa kommentissani sanoinkin, että mulla oli melko oireeton alku- ja keskiraskaus nännien arkuutta lukuunottamatta. Itse onnistuin siitäkin kehittämään vainoharhan, että jotain on pielessä kun ei ole oireita, mutta kyllä tuo juniori on matkassa pysynyt. :) Parempi olla oireeton kuin oksentaa kolme kertaa päivässä, kuten kälyni ensimmäiset neljä kuukautta.

    Nyt kun raskauden viimeinen kolmannes lähti käyntiin, on alkanut tulla kaikenlaisia vaivoja. Selkä ja jalat särkee, turvottaa ja on tukala olo. Nyt kaipailen niitä helppoja aikoja. :)

    VastaaPoista
  2. Juuri tuo pieni epävarmuus tästä oireettomuudesta tulee, mutta usko on silti kova Poksin suhteen. :) Varmasti niitä vaivoja tosiaan ehtii vielä tulla... :D

    Tsemppiä sinulle ja masuasukille loppuraskauteen! :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos! Kyllä se Poks matkassa pysyy. :)

    VastaaPoista