torstai 13. lokakuuta 2011

Osa XL

Äiti sai S:ltä viisi sanaa, joista nyt hieman mietteitä.

1. Joulu: Äiti tykkää perinteisestä joulusta, johon kuuluu kuusi, jouluruuat, lahjojen anto, mahdollinen kirkossakäynti ja tunnelmasta nauttiminen. Viime joulu oli ensimmäinen, jonka äiti vietti muiden kuin omien vanhempien ja sisarusten kanssa. Viime jouluna olimme isän sukulaisten parissa ja tänä vuonna juhlimme äidin perheen kanssa. Vuoden 2012 jouluna meillä onkin toivottavasti oma joulu murmeleiden kesken. ♥


2. Tiistai: Tiistai on viikonpäivänä äipän mielestä aika valju. Viikko on aluillaan eikä silloin voi vielä oikein odotella seuraavaakaan viikonloppua.

3. Kesämökki: Äiti oli lapsena melko usein tuttavapariskunnan mökillä, jossa sai uida ja saunoa. Oikea kesämökki onkin juuri järven rannalla hiljaisuudessa. Varsinaisena haaveena oma kesämökki ei ole näin maalla muutenkin asuessa, mutta mökeillä on kyllä kiva käydä grillailun ja rennon oleilun merkeissä.

4. Pöytävalaisin: Äiskän mielestä hieno pöytävalaisin on hopean-/teräksenvärinen neutraalilla varjostimella. Yöpöydille pöytävalaisimet kuuluvat ehdottomasti ja lisäksi niitä on mukava olla ainakin työpöydällä ja mahdollisesti lipaston yms. päällä.


5. Elokuva: Elokuvat ovat äidin mielestä parhaimmillaan elokuvateatterissa katsottuina. Kotonakin ne ovat mukavaa viihdettä ja eniten äitiä miellyttävät toiminta- ja komedialeffat. Äipän harmiksi elokuvat vaativat aina kavereikseen jotain hyväskää!

Mikäli joku lukijoistamme haluaa itselleen omat viisi sanaa, voi jättää kommenttia ja me Poksin kanssa mietitään kullekin sopivat sanat. :)

2 kommenttia: